Uzaktan Öğretim ve İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Ücret Güncelleme Formu

Enstitümüz Uzaktan Öğretim ve İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarında 1. yarı yılını tamamlamış  ve 2021-2022 güz döneminde 2. yarıyılını okuyacak öğrencilerimizin talep etmeleri durumunda Dönem Projesi dersini, dönem dersleri ile birlikte alabilmeleri mümkündür. Ancak Dönem Projesi dersini 2. Yarıyılda almak isteyen öğrencilerin ücret güncellemesi yapılabilmesi için aşağıda belirtilen formu doldurmaları gerekmektedir.
Not 1: Uzaktan Öğretim ve İkinci Öğretim tezsiz yüksek lisans programlarında Ders Ücreti 360 TL olup 2. Yarıyılında 5 ders+1 proje almak isteyen öğrenci 2.160 TL ödeme yapacaktır.
Not 2: Öğrencilerimiz dönem projesi dersini 3. Yarıyılda da alabilirler. Dönem projesi dersini 3. yarıyılda alacak öğrenciler de aşağıdaki formu doldurmalıdır.
Not 3: Halihazırda ücretleri tanımlanmış olan öğrencilerin formu göndermesine gerek yoktur.
Not 4: Formu doldurarak talepte bulunan öğrencilerin ücret tanımlamaları en geç gün sonunda tamamlanmış olacaktır.