Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Finlandiya Jyväskylä Üniversitesi arasında lisansüstü eğitim iş birliği!

Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Jyväskylä Üniversitesi Faculty of Information Technology arasında lisansüstü eğitim işbirliği imzalandı. İmzalar, Sosyal Bilimler Enstitüsü Prof. Dr. Saime Önce ve Jyväskylä Üniversitesi Faculty of Information Technology Dekanı Prof. Dr. Pasi Tyrväinen tarafından atıldı.

Türkiye’den Anadolu Üniversitesi, Finlandiya’dan Jyväskylä Üniversitesi, Almanya’dan Fern Üniversitesi ve Portekiz’den Aberta Üniversitesi ile Dijital Eğitim Yeterlikleri Kazandırma odaklı, 3 modülden oluşan bu eğitim programından Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün bir uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programına kayıtlı öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!