2021-2022 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ SEMİNER/TEZ/DÖNEM PROJESİ ATANACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Anadolu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin “Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarında; Enstitü Anabilim Dalı Başkanlığı, her öğrenci için öğrencinin yazılı görüşünü alarak Üniversite kadrosunda bulunan öğretim üyeleri arasından bir seminer/tez danışmanını birinci yarıyılın sonuna kadar ilgili enstitüye önerir.” maddesi gereği aşağıdaki listede adı geçen öğrencilerin ekteki danışman belirleme dilekçesini doldurarak programlarının karşısında yer alan mail adreslerine en geç 03 Ocak 2022 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Not: Talep ettiğiniz Seminer/ Tez /Dönem Projesi danışmanları öneri niteliğinde olup önerilen öğretim üyeleri dışında bir danışman da atanabilir.

Danışman Atanacak Öğrencilerin Listesine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Danışman Belirleme Dilekçesine Ulaşmak İçin Tıklayınız.